Alte știri

VIDEO // Nou moment JENANT cu Cybertruck-ul TESLA. Reacţiile americanilor după ce a lovit un indicator

Pinterest LinkedIn Tumblr

Miliardarul a izbit un stâlp indicator în timp ce conducea noul Cybertruck în Malibu, California, relatează Gizmodo, citați de Mediafax.ro

Elon Musk a întors multe capete sâmbătă noapte, după ce a apărut la un restaurant din Malibu, California, în celebra maşină Cybertruck. Pe lângă privirile admirative, fondatorul  Tesla şi SpaceX a stârnit şi câteva râsete atunci când a izbit un stâlp de trafic „de înălţimea unui copilaş”, după cum s-au grăbit să comenteze americanii pe Twitter. Indicatorul semnala un viraj obligatoriu la dreapta, iar imaginile arată clar cum Musk a luat-o la stânga. Pe filmare se poate auzi un sunet destul de puternic în momentul impactului cu stâlpul, zgomot ignorat însă de şofer, care şi-a continuat drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Semnul stradal lovit de Cybertruck

Miliardarul a fost zărit la unul dintre cele mai scumpe restaurante japoneze din Los Angeles, acolo unde maşina a stârnit vâlvă atât printre membrii personalului, cât şi printre clienţi. La un moment dat, chiar actorul Edward Norton a ieşit din restaurant pentru a vedea mai bine faimosul autovehicul, a relatat Gizmodo.

Citește și: VIDEO // Elon Musk surprins în TRAFICUL din Los Angeles la volanul CyberTruck-ului TESLA


 

 

loading...

Comments are closed.