(Video) Noua conducere a Poliției Naționale face presiuni asupra proiectului Bunicii Grijulii: Vor să ne închidă!

gheorghe cavacliuc, igp gheorghe balan, Noua conducere a Poliției Naționale face presiuni asupra proiectului Bunicii Grijulii, Vor să ne închidă,inspectoratul general de politie, mai andrei nastase, guvernul sandu ministerul de interne, nepoteii grijulii, gheorghe cavcaliuc bunicii grijulii, 

Proiectul de voluntariat social Bunicii Grijulii riscă să fie închis după ce la șefia Inspectoratului General de Poliție a venit Gheorghe Bălan, cumătrul ministrului de Interne Andrei Năstase. În acest context, echipa Bunicii Grijulii în comun cu partenerii lor Nepoțeii Grijulii vin cu un apel public să fie lăsați să-și continuie activitatea.

“Astăzi, 22.07.2019, echipa de conducere a Asociației Obștești ,,Bunicii Grijulii” , în frunte cu fondatorul proiectului, Gheorghe Cavcaliuc, a depus apelul semnat de către Bunicii, Nepoțeii Grijulii și societatea civilă la data de 20.07.2019 în cadrul evenimentului Gala #1_AN BUNICII GRIJULII în Republica Moldova, aducând la cunoștință atât conducerii statului, cât și misiunilor diplomatice despre presiunile enorme și tentativele de a închide cel mai mare proiect de voluntariat din țara noastră, în care sunt împlicați peste 1700 de Bunici și peste 300 de Nepoței.

Cu mult respect, mâine suntem invitați la primul Ambasador care și-a arătat disponibilitatea de a ne primi și a relata cu lux de amănunte abuzurile și presiunile întreprinse împotriva Asociației și a voluntarilor proiectului BUNICII GRIJULII.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne susțineți! Sutele de mesaje pe care le-am primit de la dumneavoastră, ne încurajează să mergem încrezători înainte și să dezvoltăm în Republica Moldova lucruri frumoase pentru oameni!

Și nu uitați: ,,Copiii sunt TEZAURUL, iar bunicii – DIAMANTUL acestei națiuni!”, au comunicat Bunicii Grijulii.

ONG-ul a mai comunicat că în curând vor lansa o petiție online întru susținerea proiectului lor, cu scopul de a prezenta celor ce doresc să îl închidă, cât de mult este apreciat și susținut de către societate.

“Păcat că unii ajungând la funcții înalte în cadrul MAI și IGP, nici nu conștientizează cât de grav este ceea ce fac și cât de mult îi va taxa societatea pentru faptul că intimidează cei mai responsabili tineri și bunici din țara noastră, care cu atâta suflet și deschidere fac voluntariat, se implică în suportul poliției pentru a proteja copilașii din țara noastră!”, a reacționat fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share