Politic

(video) Nu-i pasă de oameni! Astăzi toate mașinile au fost oprite pe traseul Hâncești-Chișinău pentru ca să treacă coloana oficială a lui Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se pare că lui Igor Dodon nu-i pasă de oameni. Cel puțin așa se explică situația din această dimineață, când toate mașinile care circulau pe traseul Hâncești-Chișinău au fost oprite de către poliția lui Năstase doar pentru că pe acolo a trecut și coloana oficială a președintelui țării.

Un cititor fidel al site-ului nostru de știri ne-a expediat un video prin care se vede foarte clar cum mașinile de pe traseu au format o coadă imensă. Oamenii au fost nevoiți să aștepte peste 15 minute pe marginea drumului, până când a trecut escorta prezidențială.

Igor Dodon își încalcă astfel a câta oară promisiunea dată imediat după ce a fost ales președinte, că el în trafic se va comporta precum oricare alt șofer și nu va bloca traseele atunci când se va deplasa prin țară.

„Nu întâmplător am insistat să-mi fie retrasă paza de stat de acasă. Chiar din prima seară mi-au pus paza de stat. Le-am explicat celor de la SPPS că paza de stat nu se permite până la învestire. Vreau să promit cetățenilor că eu nu voi merge cu mașini care au girofar. Mașina președintelui va sta la culoarea roșie a semaforului, așa cum stau toți cetățenii R. Moldova”, a spus Dodon în 2016.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail [email protected], sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

 

loading...

Comments are closed.