(video) Nu le pasă de lege! Maia Sandu și Andrei Năstase au creat o situație de accident!

Andrei Năstase și Maia Sandu, PAS cu DA, ACUM DA PAS, Maia Sandu, Andrei Năstase, politicieni iresponsabili, alegeri 24 februarie 2019, alegeri parlamentare in Moldova, accidente din cauza pietonilor, oameni iresponsabili, iresponsabilitatea pietonilor, Maia și Năstase

Declară la televizor că sunt cei mai onești și corecți politicieni, dar provoacă situații de accident, traversând neregulamentar strada. Liderul PPPDA, Andrei Năstase, care nu este la prima abatere de acest fel, dar și Maia Sandu, au fost surprinși de o cameră de bord cum sar practic în fața unui troleibuz. Și asta în condițiile în care trecerea de pietoni se afla la doar 20 metri de liderii binomului PAS cu DA.

Din imaginile video se vede foarte clar cum Năstase și Maia Sandu traversează neregulamentar strada Mateevici, unde se află și sediul PAS.

Situația de accident provocată de liderii blocului ACUM a avut loc pe data de 16 ianuarie 2019.

Conform Poliției Capitalei, în anul 2017 au avut loc 868 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor.

Se pare că acestor doi politicieni chiar nu le pasă de reguli, deoarece astfel de imagini au fost surprinse și în luna aprilie 2018, când Năstase la fel a trecut neregulamentar strada Mateevici.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share