(video) O ambulanță cu pacient în ea s-a răsturnat în centrul capitalei după ce a fost lovită de un alt automobil

accident ambulanta, ambulanta noi, ambulanta chisinau

Un alt accident a avut loc în această noapte, chiar în centrul capitalei. O ambulanță s-a răsturnat aseară la o intersecție din centrul capitalei, după ce s-a lovit cu un automobil.

O postare video a apărut în grupul de pe Facebook “Orașul fără Maxi-Taxi”. Autorul acesteia a indicat că accidentul a avut loc la intersecția străzilor București și Vasile Alecsandri.

Potrivit zugo.md, în autospecială se afla un pacient care, împreună cu șoferul și medicii din vehicul, a scăpat doar cu câteva zgârâieturi. Potrivit unui pasager care se afla în celălalt automobil, șoferul ambulanței ar fi trecut cu viteză la culoarea roșie a semaforului. Ambulanța ar fi avut girofarul inclus, însă fără sirenă.

La fața locului au venit alte două ambulanțe pentru a transporta la spital persoanele implicate în accident. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Conducătorul auto care va fi găsit vinovat riscă să se aleagă cu șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

Sursa video: Facebook/Liviu Holodnic

Sursa video: Facebook/Alexandru Kiriak Kiri

Total
0
Shares
Total
0
Share