Economic

(Video) O companie din Criuleni prelucrează peste 15.000 tone de cereale anual, iar produsul finit este exportat în UE și CSI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cabinetul de miniștri condus de Pavel Filip a efectuat azi o vizită de lucru în raionul Criuleni, unde au desfășurat o ședință a guvernului central în comun cu autoritățile publice locale. După ședință, fiecare ministru a mers să discute cu oamenii de pe loc vizavi de provocările cu care se confruntă.

Ministrul Economiei, Chiril Gaburici a mers la Compania Gorgan unde a discutat cu antreprenorul local despre activitatea firmei. „Compania Gorgan din Criuleni angajează peste 50 de persoane începând cu 2009. Ei asigură puritate de 99,99% la toată producția procesată de floarea soarelui, in, muștar, linte, năut și fasole. Compania prelucrează peste 15.000 tone anual, iar produsul finit este exportat în Uniunea Europeană și țările CSI”, a spus Chiril Gaburici.

Săptămâna viitoare Guvernul Filip va efectua o nouă ședință în alt raion. Este o premieră pentru Republica Moldova ca toți miniștrii în frunte cu premierul să efectuieze deplasări în teritoriu pentru a desfășura ședinte comune cu autoritățile publice locale.

Despre vizita lui Gaburici la compania Gorgan din Criuleni puteți vedea mai jos:

loading...

Comments are closed.