Social

(video) O copilă cu cancer a donat pentru casa lui Ilie, deși vloggerul ar fi refuzat să-i distribuie cazul

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce ieri casa vloggerului Ilie Bivol a ars, iar acesta a filmat un scurt video în care cere ajutorul oamenilor, internauții s-au împărțit în două tabere: cei care doresc să-l susțină și cei care consideră că Ilie nu ar merita un oarecare sprijin, transmite Zugo.md.

Totuși, cineva a reușit să se remarce din mulțimea de mesaje și comentarii. Este vorba de Irina, o fetiță de doar 9 ani, originară din Drochia.

Pentru că fetița dorește să se vindece cât mai repede de o formă agresivă de cancer, ar fi cerut ajutorul vloggerului și l-a rugat să distribuie cazul, întrucât, consideră Irina, difuzarea acestuia printre fanii vloggerului ar fi ajutat-o să strângă mai rapid suma de bani necesară tratamentului costisitor. Însă, din spusele rudelor copilei, acesta ar fi refuzat.


În pofida acestei situații, Irina a decis să fie un exemplu pentru toți și să doneze pentru Ilie.

 

Irina suferă de Meduloblastomă (tumoare maligna de trunchi cerebral gr. IV), o formă foarte agresivă de cancer. A suportat deja două intervenții chirurgicale la noi în țară, după care tumoarea a fost indepărtată în totalitate. Și-a revenit foarte greu, a invățat să meargă, să înghită și să vorbească din nou, dar nu până la capăt. A urmat apoi o lună și jumătate de radioterapie, iar pe viitor are nevoie de chimioterapie și transplant. Șansele de vindecare pentru Irina sunt mult mai mari dacă își va continua tratamentul. Costurile sunt, însă, foarte mari pentru veniturile modeste ale familiei, dar aceștia luptă din răsputeri să-și țină copila în viață. Pentru a o ajuta pe Irina să se facă bine puteți dona aici.

loading...

Comments are closed.