Politică

(video) O deputată din blocul ACUM promovează beția: Ne-am înțeles să luăm un cognac și să ne îmbătăm!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputata blocului ACUM, Arina Spătaru a postat pe pagina sa un video în care a început să plângă că nu a reușit să meargă după târgul de caritate de la Bălți să meargă cu prietenele să servească o sticlă de cognac.

Între organizatoarele evenimentului „Târgul de flori” din Bălți, s-a iscat un conflict, după ce Arina Spătaru și-a asumat o sumă de 10 mii de lei și din acest motiv nu s-a reușit îndeplinirea celor puse în plan. Despre acest lucru a fost comunicat de către una din coorganizatoarele acestui eveniment, Lola Gorbatîi-Muntean.

Deputata din blocul ACUM, cu lacrimi în ochi spune că este o „romantică irecuperabilă” și trebuie să se trateze de acest lucru. Femeia spune că nu este sfântă și admite că nu le-a acordat colegelor sale co-organizatoare suficientă atenție dar cere să fie crezută, că nu are timp. „Ne-am înțeles că după ce facem târgul, luăm o sticlă de cognac și ne îmbătăm și ne bocim una la alta.” spune Spătaru în clipul său video.

Amintim că ieri, Arina Spătaru a fost acuzată de co-organizatoarele Târgului de flori din Bălți că ar fi colectat fonduri pentru o acțiune nobilă, iar banii i-a pus în propriul buzunar, refuzând să transmită beneficiarilor finali. Este vorba despre Târgul de Florii dedicat copiilor cu autism, eveniment pentru organizarea căruia aleasa poporului a colectat 10 mii de lei. Cazul a devenit unul de rezontanță, deputata fiind nevoită să vină cu o reacție.

loading...

Comments are closed.