VIDEO // O fată bătută cu bestialitate într-un parc din capitală. Reacția Poliției

 

Polițiștii vin cu o reacție în urma apariției în mediul online a unor imagini video cu un puternic impact emoțional de agresiune, unde o tânără este bătută de alte două fete.

Astfel, inspectoratul de Poliție Buiucani anunță că a înregistrat cazul la data de 30 iunie, în urma apelului la numărul unic de urgență 112.

În cadrul măsurilor întreprinse, polițiștii au stabilit că totul s-ar fi întâmplat într-un parc din sectorul Botanica al capitalei, în jurul orei 02:20.

De asemenea, oamenii legii au stabilit identitatea uneia dintre agresoare, care s-a dovedit a fi o minoră de 15 ani, plasată într-un Centru de plasament în situații de risc, pe care îl părăsește fără a înștiința responsabilii centrului.

Aceasta anterior a mai fost implicată în astfel de cazuri, iar imaginile de agresiune erau distribuite în mediul online. În acest caz, victima s-a dovedit a fi o adolescentă de 17 ani dintr-un sat din Anenii Noi, care abandonează repetat domiciliul.

Aceasta a fost supusă examinării medicale.

Fetele implicate în acest caz (agresoarea și victima), urmează să fie audiate în prezența specialiștilor de resort, pentru a stabili motivul faptelor.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Menționăm că, Inspectoratul General al Poliției sesizează repetat Administrația publică locală și instituțiile abilitate în asemenea cazuri, cu implicarea imediată a specialiștilor la soluționarea acestor abateri.

Amintim că o fată a fost bătută cu bestialitate de alte două adolescente, într-un parc din capitală. Imaginile au fost publicate de către portalul Unimedia.info

Potrivit sursei citate, agresoarea ar fi adolescenta care în luna februarie a bătut o altă fată într-un apartament din capitală.

Total
0
Shares
Total
0
Share