Social

VIDEO // O femeie din Sângerei a rămas pe drumuri, după ce casa i-a fost incendiată a patra oară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu de proporții a lăsat o femeie din Sângerei pe drumuri, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. La adresa redacției Echipa 902, s-a adresat fiica victimei, care spune că ar fi vorba despre o incendiere intenționată, iar până în prezent, ancheta stă pe loc.

Totul a avut loc încă în noaptea de 26 februarie, însă, nici până azi nu se știe cine și din ce motiv a dat foc locuinței. Focul a izbucnit într-o ogradă comună formată din două case, iar în fiecare dintre ele locuiesc câte două familii. Tot femeia a spus că este deja a patra incendiere. Totul ar fi început în aprilie 2019. Mamei femeii, se teme să se mai culce în propria locuință, de frică că cineva-i va da foc din nou, locuinței.

Fiica acesteia a mai povestit că intervenția pompierilor a fost una destul de lentă, și practic nimic din bunuri nu au mai putut fi salvate. Ea mai acuză și experții care nu se pot expune privind cauza producerii incendiului, ceea ce ar lungi și mai mult mersul anchetei. Pe de altă parte, reprezentanții IGSU declară că pompierii au intervenit la fața locului în patru minute după ce a fost făcut apelul la 112.

„Incendiul s-a produs în noaptea de 26 februarie, ora apelului a fost la 03.28. Primul echipaj de intervenție a a ajuns la orele 03.32. Localizarea a avut loc 04.38 și incendiul a fost complet lichidat la orele 06.57. La fața locului au lucrat trei autospeciale de intervenție, potrivit informației pe care o avem”, a declarat Lilian Pușcașu, ofițerul de presă a IGSU.

Reprezentanții poliției din Sângerei au confirmat că un astfel de caz a fost înregistrat, iar acum au loc investigațiile. De cealaltă parte, femeia care ne-a contactat spune că în cazul celorlalte trei incendii, suspecții nu au fost identificați și nimeni nu a fost pedepsit.

Citește și: Poliția Republicii Moldova se alătură Campaniei naționale de donare voluntară de sânge

loading...

Comments are closed.