(Video) O fetiță de doi ani a fost găsită înfometată lângă cadavrele părinților ei, morți de 9 zile

Atenție, 5 semne care îţi spun că vei face accident vascular cerebral, medicina, sanatate, republica moldova, spitale chisinau, medpark, spitalul republican, ambulanta
 

O fetiță în vârstă de doi ani a fost găsită lângă cadavrele părinților ei, care se pare că erau morți de nouă zile, relatează Mirror.co.uk

Fetița a fost descoperită când personalul de intervenție a intrat în apartamentul din Kiev, după ce vecinii s-au plâns de un miros urât. Părinții ei au fost văzuți ultima dată în viață pe 2 mai, când au fost auziți, de asemenea, certându-se.
 
Copilul a fost găsit cu cadavrul mamei sale de 27 de ani și cel al tatălui de 34 de ani. Era prea slabă ca să stea în picioare și a fost transportat de medici la cel mai apropiat spital. “Ea era grav deshidratată și subnutrită, dar viața ei nu era în pericol”, potrivit unor rapoarte care citează organele legii.
 
Cauza deceselor părinților nu a fost imediat clară și nu este clar nici dacă au murit aproximativ în același timp sau nu. Au fost găsite seringi în apartament și se credea că cuplul era utilizator de droguri. Oamenii legii au deschis un dosar de crimă în așteptarea rezultatelor testelor criminalistice.
Total
0
Shares
Total
0
Share