Externe

(video) O fetiță înecată în fum de țigară. Ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginilor, este șocant: ”Hai trage, trage. Vrei și cafea?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

O fetiţă de doi ani fumează, îndemnată de propria mamă. Sunt imaginile groaznice care au fost surprinse într-o familie familie din Tulcea, în care apare un copil de doar doi ani, care ține în mână și duce la gură o ţigară.

Clipul a fost publicat de site-ul observator.tv și o înfățișează pe micuță în timp ce fumează, totul spre amuzamentul celor prezenți, inclusiv al părinților, care nu încearcă să o oprească, notează sursa citată. Mai mult, aceștia o îndeamnă să fumeze în continuare.

Fetiţa de 2 ani fumează, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi, copilul trăgând din ţigară de cel puţin 4 ori. Fumul o îneacă şi îi intră în ochi, dar părinţii nu încearcă să o oprească. Ei o îndeamnă să fumeze în continuare, întrebând-o dacă nu vrea şi cafea.

„Zi: dă cafeaua. Hai, trage, trage. Aşa, stai ca barosanii. Ia trage, ia. Da ce faci fată, fumezi? Ai şi unghiile făcute. Îmi dai să fumez şi eu?”, spun adulţii din încăpere, care par că se distrează teribil.

loading...

Comments are closed.