Politic

(Video) O moldoveancă din Italia o ia la întrebări incomode pe Maia Sandu: lidera PAS încearcă să-i închidă gura!

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Vizita Maiei Sandu în Italia m-a lăsat cu amar și durere în suflet”, a scris pe Facebook, Victoria Grosu Vremeş, basarabeancă stabilită cu traiul la Roma.

În cadrul unei întâlniri electorale cu moldovenii din Italia, candidata binomului PAS-DA, Maia Sandu, pe circumscripția 50 (Europa de Vest), a încercat să-i convingă pe moldovenii din diasporă s-o susțină la alegerile din 24 februarie. Însă o doamnă din sală a luat-o la întrebări incomode pe lidera PAS:

„Vreau să vă reamintesc că la protestele din Chișinău (2015-2016), atunci când Dodon a venit în piață, colegul dvs Andrei Năstase i-a strâns mâna, pe când pe unioniști i-a alungat din Piața Marii Adunări Naționale”, a fost prima parte a întrebării, iar a doua parte a fost: „Andrei Năstase are niște familiari (Victor și Viorel Țopa în Germania) care au probleme cu legea, iar dacă Platforma DA va veni la putere, logic că va trebui să-i ajute. Dvs, doamna Maia Sandu, ne puteți asigura că după 24 februarie, când veți ajunge în Parlament Republicii Moldova, nu veți schimba interesele de clanuri”, a întrebat Victoria Grosu Vremeș.

După care a adăugat: „Noi am mai trăit o asemenea experiență în 2009, când am ieșit toți, și unioniștii, și proeuropenii, aliniați toți după Vlad Filat, premergătorul dvs, care striga Moldova fără comuniști, Moldova fără Voronin, după care odată ajuns în Parlament, atunci când s-a pus la vot ridicarea imunității lui Voronin, ca să poate fi judecat pentru faptele comise pe 7 aprilie, Filat și PLDM au votat IMPOTRIVĂ. ACUM dvs ne puteți asigura că după alegeri, odată ce noi unioniștii vă votăm, nu veți proceda la fel”, a întrebat moldoveanca din Italia.

Încercând să-și continue gândul, femeia a fost întreruptă de Maia Sandu, care nu i-a plăcut să audă aceste întrebări… Situația în cauză o puteți urmări în video de mai jos. Sursa: Facebook

loading...

Comments are closed.