Social

VIDEO // O tânără din Raionul Glodeni riscă până la patru ani de închisoare pentru FURTUL unui telefon mobil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reţinută pe urme fierbinţi. O tânără de 26 ani, originară dintr-o localitate din raionul Glodeni, a fost încătuşată de către oamenii legii pentru furtul unui telefon mobil. Incidentul a avut loc într-un magazin alimentar, amplasat pe strada M. Drăgan, anunță Publika.md

Polițiștii au fost alertați de către un tânăr de 22 de ani, care a povestit că în timp ce se afla în magazinul alimentar pentru câteva clipe a lăsat telefonul mobil fără supraveghere pe masă, iar când s-a întors nu l-a mai găsit. Prejudiciul cauzat victimei constituie 13.000 lei.

Polițiștii au identificat făptașa, iar telefonul sustras a fost depistat la domiciliul acesteia. Suspecta l-a predat benevol. Telefonul urmează a fi returnat proprietarului.

Tânăra a fost escortată la inspectorat pentru audieri, unde și-a recunoscut vinovăția. Totodată oamenii legii au stabilit că aceasta se afla în căutare de către IP Edineț, ca debitor de stat.

Actualmente, femeia este cercetată penal pentru furt. Ea riscă o amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 ore sau cu închisoare de până la patru ani.

loading...

Comments are closed.