(video) Octavian Țâcu: O să-mi tai mâna pentru că l-am votat pe socialistul Țurcan judecător la CC

Octavian Țîcu, Vladimir Turcan, PSRM, Curtea Constitutionala, Octavian Țîcu pleaca din Platforma DA, blocul ACUM, ACUM PSRM, Dodon, blocul ACUM se destrama

Deputatul Octavian Țâcu a anunțat că este gata să-și taie mâna pentru faptul că l-a votat pe socialistul Vladimir Țurcan în funcția de judecător al Curții Constituționale. Declarația șocantă a fost făcută astăzi în cadrul unei conferințe de presă, în cadrul căreia Țâcu a anunțat că părăsește fracțiunea Platforma DA.

Mai mult ca atât, Țâcu a recunoscut că PAS, Platforma DA și PSRM au politizat instituțiile statului și nu au produs schimbarea promisă cetățenilor.

“Politizarea acestei schimbări care s-a făcut în sistem de triunghi care s-a făcut între PSRM, PAS și Platforma DA a compromis foarte mult valorile blocului ACUM. Ce îmi determină această declarație și atitudine, este în primul rând felul în care a fost ales președintele Curții Constituționale. Am regrete enorme că l-am votat și chiar mi-aș dori să-mi tai mâna odată pentru faptul că l-am votat în calitate de judecător al CC.”, a declarat Octavian Țâcu.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share