(video) Octavian Țîcu a DEZVĂLUIT cine este șeful trollilor din Platforma DA! E un nume cunoscut

Un blogger a deconspirat armata de trolli a partidelor PAS cu DA, Ce vor face ACUM, maia sandu, andrei nastase, alegeri moldova 2019 propaganda, pldm filat, chirilov anatolie 

După ce anterior a recunoscut că partidul condus de Andrei Năstase, Platforma DA, are o fermă de trolli, ieri, deputatul neafiliat, Octavian Țîcu, a dezvăluit și numele șefului fermei de trolli.

Astfel, pe data de 8 octombrie curent, Țîcu a scris pe profilul său de facebook o postare în care l-a vizat pe Andrei Năstase. La comentarii, în apărarea șefului Platforma DA, a apărut și Angela Aramă, dar și mai multe conturi fake.

“Dle Țîcu, sunteți pur și simplu penibil. Nici nu am cuvinte să comentez această porcărie.”, se spune în comentariul Angelei Aramă.

În replică, deputatul Țîcu a scris că este onorat că șefa trollilor din Platforma DA îi comentează postările.

“Angela Aramă o, ce onoare… șefa trollilor de la PPDA. Servesc pe Roșca, servesc Năstase.”, a scris Țîcu.

Anterior, în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova, Țîcu a declarat că trollii PPDA lucrează chiar și din clădirea Guvernului, dar și cea a Parlamentului Republicii Moldova.

„Mă adresez trollilor din PAS și Platforma DA să înceteze cu atacurile violente. Pentru că PAS și Platforma DA au trolli, așa e în războiul informațional. În campania electorală s-au plâns că trollii PD-ului activează din Parlament și Guvern, ei bine, eu știu că acum trollii PAS și cei ai Platformei DA acum tot din Parlament și Guvern acționează.”, a declarat Țâcu în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.


Unul dintre cei mai activi trolli ai Platformei DA, care folosește pe facebook pseudonimul Andrei Petru, a fost deconspirat în mai multe rânduri, cu toate aceste se bucură în continuare de susținerea conducerii Platformei DA. Andrei Petru este un troll care a furat pozele artistului Cristi Nistor din România.

Acest troll și-a permis să-l atace chiar și pe fostul ambasador al SUA în Moldova, James Pettit, numindu-l „curvă”. Mai mult, el a scris și comentarii denigratoare la adresa reprezentanților Uniunii Europene în Republica Moldova. Cel mai revoltător fiind că șeful său, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, i-a mulțumit public pentru toate aceste acțiuni murdare (vedeți video mai jos).

 „Andrei Petru, mulțumesc pentru tot ce faci pe Facebook, nu te cunosc dar ceea ce faci este foarte frumos și de apreciat”, a spus Andrei Năstase într-un live pe facebook.

Amintim că Octavian Țîcu a fost făcut parte din fracțiunea Platforma DA, dar l-a părăsit pe Năstase după ce acesta a semnat un nou acord politic cu PSRM.

Angela Aramă, troll, trolli PPDA, ferma de trolli, șeful trollilor deconspirat, iata cine conduce trollii, andrei Nastase, Maia Sandu, PAS, ACUM, blocul ACUM

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share