(Video) Octavian Țîcu îi atenționează pe Dodon și Maia Sandu: Blocul ACUM și PSRM au intrat într-un joc periculos!

Octavian Țîcu bate alarma, Blocul ACUM și PSRM au intrat într-un joc periculos, dodon maia sandu Au loc partajări de funcți în stat, alianta acum psrm, cna ruslan flocea, procuratura generala dumitru robu, andrei nastase octavian ticu, 

Deputatul blocului ACUM Octavian Țîcu a declarat că blocul ACUM și PSRM au intrat într-un joc periculos, în care au loc partajări de funcții în stat. Țîcu spune că la ora actuală avem două formațiuni politice care în campania electorală au fost diametral opuse, scopul lor imediat a fost să înlăture regimul lui Plahotniuc și să organizeze alegeri repetate, dar s-a ajuns la cu totul altceva.

“De fapt, noi (cei din ACUM) am intrat într-un joc foarte periculos, în care au loc partajări de funcții, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acum mai recent, ambasadori, la partitate cu PSRM. Este, dacă vreți, o formă foarte voalată de război hibrid, în care se încearcă amestecul dintre dreapta și stânga, din dorința de a crea o formă hibridă de guvernare, care nu știu la ce poate duce”, a declarat deputatul într-un interviu la Europa Liberă.
 

Țîcu a mai adăugat că Partidul Socialiștilor are multe sechele, dintre care una e chiar Igor Dodon, și acest lucru crează multe impedimente în dorința PAS și PPDA de a fi sinceri și de a dezoligarhiza statul. 

Amintim aici că Maia Sandu vorbea anterior ca Laura Codruța Kovesi să vină la Chișinău pentru a fi șefa CNA, însă într-un final blocul ACUM și PSRM l-au pus în funcția dată pe Ruslan Flocea, consilierul lui Dodon. Aceast lucru a fost criticat dur de către Octavian Țîcu inclusiv de la tribuna Parlamentului.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share