(video) Octavian Țîcu: Maia Sandu este cea care a rupt Blocul ACUM în două

Octavian Țîcu, Țîcu, Țâcu, Deputat ACUM, Blocul ACUM, Năstase, Maia Sandu, PAS, PPDA, Fracțiune Parlamentară, N4, Gheorghe Gonța

În cadrul emisiunii Puterea a Patra cu Gheorghe Gonța, de la postul de televiziune N4, Octavian Țîcu a declarat că Maia Sandu este cea care a scindat Blocul electoral ACUM.

Deputatul Blocului ACUM, Octavian Țîcu, a declarat în cadrul emisiunii Puterea a Patra, de la postul de televiziune N4, că „Blocul a fost scindat datorită Maiei Sandu”. Deputatul mai declară că Andrei Năstase ar fi vrut Blocul unitar, cu fracțiune unică însă acest lucru nu a fost posibil din cauza că lidera PAS, Maia Sandu, ar fi insistat să se formeze două fracțiuni: PAS și PPDA.

Octavian Țîcu a explicat și că din cauza scindării, el deși ar fi trebuit să facă parte din Fracțiunea PAS, a ales să meargă în cea a PPDA-ului doar pentru a menține un echilibru în Blocul ACUM: „Ar fi fost 15 la 11. 15 Pentru Maia Sandu, 11 deputați pentru Andrei Năstase, chestiune care mie mi s-a părut nefirească. Chiar dacă eu campania electorală am făcut-o cu PAS-ul…” a declarat Țîcu.

Invitatul mai povestește că mulți din acei care au contribuit la formarea Blocului, oameni din societatea civilă ca Ștefan Gligor, Sergiu Tofilat, Valeriu Pașa și alții au fost înlăturați și îndepărtați de către liderii celor două partide care și-ar fi alcătuit listele în baza găștilor de partid loiali Maiei Sandu și lui Andrei Năstase. Țîcu spune că și el ar fi fost inițial plasat pe locul 21, iar mai apoi strămutat pe locul șase, abia după ce a declarat că nu intră în Blocul ACUM fiind plasat pe așa poziție.
Când s-a procedat la scindare pe linie de partid, am înțeles că nu există Bloc” conchide Octavian Țîcu.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share