Politic

VIDEO // Octavian Țîcu: „Republica Moldova încă nu este pregătită să voteze o femeie. Cel mai comod adversar pentru Igor Dodon este Maia Sandu”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu spune că Maia Sandu este cel mai comod adversar pentru Igor Dodon într-un eventual tur 2 pentru prezidențiale din mai multe considerente, printre care și cel că Republica Moldova „încă nu este pregătită să aleagă o femeie”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Eu cred că cel mai comod adversar este Maia Sandu. Cel mai comod adversar pentru că este un deja-vu. În al doilea rând, Republica Moldova încă nu este pregătită să voteze o femeie, sondajele au arătat că nici 30% nu vor vota pentru”, a declarat Țîcu.

Liderul PUN care și-a anunțat deja candidatura la prezidențiale, și-a cerut voie de la moderator să nu spună o frază despre Maia Sandu pentru că e femeie.

„Eu am mari îndoieli în capacitățile politice ale Maiei Sandu. Sincer spun, din lucrurile pe care le-am văzut în cadrul blocului, felul ei de a gândi, de a acționa, dar eu prefer să mă bat în campania prezidențială față în față și să-i spun ce am de spus în față și cred că oamenii atunci o să înțeleagă care e diferența”, a încheiat Țîcu.

Sursa: ZdG.md

loading...

Comments are closed.