Politic

(Video) Octavian Țîcu rupe tăcerea: Blocul ACUM și PSRM au împărțit funcțiile de ambasadori 50 la 50

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul blocului ACUM Octavian Țîcu a declarat că blocul ACUM și PSRM au intrat într-un joc periculos, în care au loc partajări de funcții în stat. Țîcu spune că la ora actuală avem două formațiuni politice care în campania electorală au fost diametral opuse, scopul lor imediat a fost să înlăture regimul lui Plahotniuc și să organizeze alegeri repetate, dar s-a ajuns la cu totul altceva.

„De fapt, noi (cei din ACUM) am intrat într-un joc foarte periculos, în care au loc partajări de funcții, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acum mai recent, ambasadori la partitate cu PSRM (50 la 50). Este, dacă vreți, o formă foarte voalată de război hibrid, în care se încearcă amestecul dintre dreapta și stânga, din dorința de a crea o formă hibridă de guvernare, care nu știu la ce poate duce”, a declarat deputatul într-un interviu la Europa Liberă.

Țîcu a mai adăugat că Partidul Socialiștilor are multe sechele, dintre care una e chiar Igor Dodon, și acest lucru crează multe impedimente în dorința PAS și PPDA de a fi sinceri și de a dezoligarhiza statul.

Amintim aici că Maia Sandu vorbea anterior ca Laura Codruța Kovesi să vină la Chișinău pentru a fi șefa CNA, însă într-un final blocul ACUM și PSRM l-au pus în funcția dată pe Ruslan Flocea, consilierul lui Dodon. Aceast lucru a fost criticat dur de către Octavian Țîcu inclusiv de la tribuna Parlamentului.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.