Alte știri

(video) Oficial sunt în greva foamei, dar primesc mâncare pe ascuns! Consilierii lui Usatîi s-au făcut de râs

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierii „Partidul Nostru” din cadrul Consiliului Municipal Bălți au anunțat ieri, într-o conferință de presă, că intră în greva foamei, în semn de protest pentru faptul că autoritățile centrale ar face presiuni asupra lor, implicând Centrul Național Anticorupție care îi sperie cu dosare penale. Presiunile ar avea drept scop descurajarea lor vizavi de luarea unei decizii cu privire la organizarea referendumului de demitere a primarului Renato Usatîi.

Ziarul Național a primit, în această dimineață, pe adresa de e-mail a redacției imagini video care arată că în sediul Primăriei Bălți, acolo unde reprezentanții „PN” din Consiliul Municipal Bălți țin greva foamei, s-ar duce pachete cu mâncare.

În imagini sunt surprinse două persoane care țin în mâini câte două pungi cu alimente cumpărate de la supermarket. Aceste persoane ar fi intrat în sediul Primăriei Bălți, acolo unde se află reprezentanții „Partidului Nostru”, care au spus că nu părăsesc sediul administrației publice locale.

De menționat că reprezentanții partidului lui Renato Usatîi au anunțat că nu vor părăsi sediul Primăriei Bălți până vineri, 19 ianuarie, când urmează a fi pusă la vot inițiativa de organizare a unui referendum privind demiterea primarului de Bălți Renato Usatâi.

loading...

Comments are closed.