VIDEO // Operațiunea polițiștilor din Cimișlia: 42 de încălcări rutiere și 4 șoferi, depistați beți la volan

Polițiștii din Cimișlia în comun cu angajații INSP și IGC au desfășurat mai multe măsuri în vederea depistării conducătorilor care admit încălcări ale regulamentului circulației rutiere pe teritoriul raionului Cimișlia.

În rezultat, au fost constatate 42 de încălcări rutiere, iar 4 conducători au fost depistați conducând mijlocul de transport în stare de ebrietate și fără a deține actele necesare.

În localitatea Selemet, o femeie de 54 de ani, fiind la ghidonul unei biciclete se deplasa haotic. Fiind stopată de polițiști s-aconstatat că aceasta se afla în stare de ebrietate având o concentrație de 1,12 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Un alt caz a fost înregistrat în localitatea Batîr unde un bărbat de 53 de ani, a fost depistat în stare de ebrietate la volanul automobilului având o concentrație de 0,64 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

În satul Porumbeni a fost stopat un tânăr de 18 de ani care conducea o motocicletă fără a deține permis de conducere, inclusiv având revizia tehnică expirată.

Mijloacele de transport au fost ridicate și transportate la parcarea specială, iar conducătorii pentru încălcările admise riscă să fie cercetați penal și contravențional.

Îndemnăm toți participanții la trafic să respecte regulile circulației rutiere și să nu conducă mijloace de transport în stare de ebrietate!

 

Total
0
Shares
Total
0
Share