VIDEO // OrheiLand-ul se pregătește de lansarea celui mai grandios Târg de Crăciun din țară! Când are loc deschiderea și cine e invitatul surpriză

Au rămas zile numărate până la inaugurarea festivă a celui mai mare și frumos Târg de Crăciun din țară. La OrheiLand, pregătirile pentru deschiderea Târgului de Crăciun sunt în toi, iar organizatorii promit o atmosferă fierbinte și clipe de neuitat în ultimele zile ale acestui an, informează Sinteza.ORG.

Potrivit Președintelui Partidului ȘOR, Ilan Șor, destinația distracției și feeriei sărbătorilor de iarnă în acest an este orașul Orhei, unde locuitorii orașului, dar și oaspeții acestuia vor avea ocazia să se distreze la cel mai frumos patinoar din țară, tobogane, carusele, Rollercoaster-ul, Star Tower-ul și în zonele foto special amenajate.

În același timp, accesul la toate echipamentele de joacă din cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova va fi gratuit, iar copiii vor fi așteptați și la căsuța lui Moș Crăciun, unde vor primi cadouri și vor avea parte de multe surprize.

Surpriza și punctul culminant al serii va fi apariția pe scenă a renumitului interpret rus – Habib.

„Vino cu toată familia la Orheiland, pentru a petrece sărbătorile de iarnă cum se cuvine”, a transmis Ilan Șor.

Astfel, OrheiLand-ul își așteaptă cu mare drag vizitatorii sâmbătă, 25 decembrie, începând cu ora 17.00, unde va avea loc deschiderea celui mai frumos târg de Crăciun din țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share