Alte știri

VIDEO // PACE a scos Moldova din sicriu! Lansare neobișnuită în campania electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lansare neobișnuită în campania electorală. În loc de discursuri oficiale, așa cum fac toți, Partidul Acasă Construim Europa (PACE) a arătat astăzi Moldova – culcată într-un sicriu și Moldova viitorului, care va renaște odată cu sosirea unei noi clase politice.

Prezentarea candidaților PACE și a programului electoral a avut loc pe fundalul unei case rurale abandonate.

În așa fel, formațiunea politică a subliniat problema migrației populației pe fondul problemelor economice și sociale. Liderul partidului, Gheorghe Cavcaliuc, care este și autorul versurilor care au deschis evenimentul, a explicat în cadrul lansării cum el și echipa sa vor schimba situația în țară.

„Acest lucru nu mai poate fi tolerat. Este timpul să aranjăm lucrurile în țară. PACE este singura formațiune fără bandiți și narcomani. PACE pune în valoare pe calitățile oamenilor, nu interesele ascunse,” a menționat Cavcaliuc, în timpul evenimentului de lansare.

Vârsta medie a candidaților PACE este de 35 de ani. Majoritatea acestora sunt economiști, oameni de afaceri de succes și manageri cu experiență. Niciunul dintre candidați nu fusese implicat anterior în politică.

„Lista noastră de candidați pentru funcția de deputat începe cu Alexandru Grumeza – medic neurolog recunoscut și peste hotarele țării, un excelent familist, președintele unei federații sportive. Pe lângă el, mai sunt încă cinci medici recunoscuți pe plan internațional pe lista noastră”, a declarat Denis Roșca, Prim-vicepreședintele PACE.

Unul dintre candidații PACE i-a salutat pe jurnaliști în japoneză. Bogdan Cazacu este absolvent al Facultății de Economie din Japonia și prim-vice secretar general PACE.

„Experiența acumulată în Japonia, educația, amprenta culturii japoneze rămase în mine – sunt sigur că voi fi util societății”,  a menționat Bogdan.

Potrivit secretarului General PACE, Nadejda Tatarciuc, echipa partidului este în acțiune constantă iar planul lor este de a continua la fel și în parlament. „Să punem lucrurile în ordine în țară și să construim Europa acasă.”

Partidul Acasă Construim Europa a fost înregistrat în data de 25 august 2020. Potrivit celor mai recente date, acesta reunește 19 000 de membri, are 24 de organizații teritoriale în Republica Moldova și 11 peste hotarele țării. Doctrina politică a partidului este social-liberală.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

loading...

Comments are closed.