Politic

VIDEO // Partidul Politic Șor nu poate fi scos din inimile și sufletele cetățenilor, spune Marina Tauber

Pinterest LinkedIn Tumblr

Marina Tauber a menționat în cadrul unei intervenții live pe TikTok faptul că Partidul Politic Șor va rămâne în continuare în inimile și sufletele cetățenilor și membrilor partidului, chiar dacă ar risca să fie scos în afara legii, scrie sinteza.org

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Conform spuselor deputatului Partidului Șor, orice intenție a guvernării de a lichida partidul pe care îl reprezintă, nu este nimic altceva decât o încercare de a mobiliza și consolida și mai mult rândurile fracțiunii.

Marina Tauber a mai transmis că deși nu este plăcut tot ceea ce se întâmplă cu partidul, iar membrii partidului sunt hărțuiți în continuare de guvernarea PAS, Partidul Politic condus de Ilan Șor se consolidează și devine din ce în ce mai puternic, prezentând o frică pentru actualii conducători ai țării.

”Partidul politic Șor și partidul pe care și eu, și colegii mei îl reprezintă cu mândrie, este în inima noastră, aici. Partidul Politic ȘOR nu este în Curtea Constituțională, nu este în registrul Ministrului Justiției Litvinenco. El poate să radieze din registru ceva, dar nu din inimile, nu din sufletele noastre, nu din inimile și sufletele cetățenilor. Tot ce fac ei, ei fac pentru mobilizarea și consolidarea rândurilor noastre, devenim mai puternici. Da, nu ne este plăcut, sunt noutăți și circumstanțe și evenimente foarte triste, dar tot ce nu ne omoară ne face să fim mai puternici”, a comunicat Marina Tauber în emisiunea lui Gabriel Călin.

@ilan.shor #moldova #partidulsor #ilanshor #marinatauber ♬ Time – Hans Zimmer

@ilan.shor #partidulsor #ilanshor #marinatauber ♬ sunet original – Ilan Shor

loading...

Comments are closed.