VIDEO // Pasagerii unei curse Istanbul – Marsilia au asistat la nașterea unui copil, chiar înainte de a decola

O femeie a reușit să dea naștere în unul dintre cele mai neobișnuite locuri, mai exact la bordul unui unui avion care zbura de la Istanbul la Marsilia. După cum transmite NYPost, femeia a intrat în travaliu la scurt timp după ce echipajul aeronavei făcea ultimele verificări înainte de a decola, scrie Observatornews.ro

Mai mulți călători au surprins momentul în care femeia a intrat în travaliu și a avut nevoie de ajutorul paramedicilor de la aeroportul internațional Sabiha Gökçen. Înainte ca aceștia să ajungă la bordul avionului, membrii echipajului au fost cei care iau acordat primele îngrijiri medicale.

Aceleași imagini arată cum pasagerii, dar și membrii echipajului care nu erau lângă femeie încercau să vadă ce se întâmplă cu aceasta. După ce paramedicii au ajuns în avion și au ajutat-o pe proaspăta mămică, cei prezenți au aplaudat și chiar au strâns hăinuțe pentru nou-născut.

După ce bebelușul s-a născut, un paramedic l-a înfășurat și l-a dus la o ambulanță care îi aștepta jos. Ulterior, micuțul, alături de mama sa, a fost transportat la un spital din apropiere pentru un control și îngrijiri medicale suplimentare.

Total
0
Shares
Total
0
Share