Politică

VIDEO // Pavel Filip: ”Eu nu fac vreo diferență dintre Șor și Pro Moldova. Toată lumea știe că are aceeași rădăcină”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PDM, Pavel Filip afirmă că dânsul nu vede nici o diferență între grupul parlamentar PRO MOLDOVA și Partidul Șor, transmite Telegraph.md

„Eu nu fac vreo diferență de fapt între Șor și PRO MOLDOVA, eu cred că toată lumea știe că are aceeași rădăcină”, a declarat Filip, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Mai mult de atât, Filip spune că la timpul său, Andrian Candu i-a propus finanțare pentru Partidul Democrat, venită din partea lui Ilan Șor.

„Se vorbea că vom avea finanțare, am încercat să aflu de unde vom avea această finanțare pentru Partidul Democrat, pentru că eu fiind în funcție de prim-ministru am avut de suferit cel mai mult, a trebuit să răspund la întrebarea cu furtul miliardului, și la Eashington și la Bruxelles. Eu am spus că tangențial mi s-a dat de înțeles că această finanțare este de la Șor, am aflat asta nemijlocit din discuțiile cu domnul Candu. Eu am vrut să obțin un răspuns concret.” a afirmat Pavel Filip în cadrul aceleași emisiuni.

Citește și: De ce demisionează Oleg Teterea, deputatul socialist? Detalii oficiale din culise

 

loading...

Comments are closed.