Politică

(Video) Pavel Filip la protestul din Piață: Dodon a dormit în sfârșit la el acasă, în Ambasada Rusiei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Informația că șeful de facto al socialiștilor, Igor Dodon, a dormit noaptea trecută la Ambasada Rusiei confirmă că el este o marionetă a Rusiei, care se teme că va trebui să dea socoteală pentru trădarea țării. Aceasta declarație a fost făcută astăzi de Pavel Filip la protestul organizat de PDM în Piața Marii Adunări Naționale.

Prim-ministrul a spus că această informație este o noutate extraordinară. „Am auzit o noutate extraordinară azi, că Dodon, pentru prima dată, a dormit la el acasă. La ambasada Federației Ruse”, a spus Pavel Filip pe scena din PMAN.
 
Amintim că Dodon s-a ascuns aseară la Ambasada rusă, după ce a provocat criza politică din țară. Asta după ce au fost publicate imagini cu întrevederea dintre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, din timpul negocierilor. În acele imagini Dodon spune că în cazul unei coaliții PDM-PSRM, Plahotniuc va trebui să semneze un angajament secret în incinta amabsadei ruse de la Chișinău și în fața amabsadorului rus, Oleg Vasnețov.
 
Respectivul anagajament se referea la federalizarea R. Moldova, dar Plahotniuc a refuzat! La fel, Dodon a recunoascut că primea lunar 700 de mii de dolari din Rusia pentru a-și finanța PSRM. 
loading...

Comments are closed.