(Video) Pavel Filip: La Strășeni ar putea fi deschisă încă o fabrică de producere a cablurilor electrice

Pavel Filip zel Strășeni, ar putea fi deschisă o fabrică de producere a cablurilor electrice, locuri de munca bine platite, pentru moldova, salarii decente, partidul democrat, pdm plahotniuc, filip guvern 

În Zona Economică Liberă din Strășeni ar putea fi deschisă în curând încă o fabrică de producere a cablurilor electrice. Anunțul a fost făcut de premierul Pavel Filip în cadrul unei întâlniri cu muncitorii unei fabrici de cablaj care activează deja în localitate. Oficialul a menționat că, în acest an, numai în raionul Străşeni vor fi create aproape trei mii de locuri de muncă noi, transmite Prime.md.

“Oamenilor trebuie pur și simplu să le creăm condiții. Omul să meargă pe un drum bun, omul să aibă acces la apă, la canalizare, la servicii medicale, la școală, la grădinițe și să aibă un loc de muncă bine plătit, atunci oamenii vor sta acasă. Nu prin chemări sau prin lozinci vor sta acasă”, a afirmat prim-ministrul, Pavel Filip.
 
Premierul a făcut această declaraţie în faţa a zeci de muncitori de la fabrica de cablaj din Străşeni. Mariana Jalba activează aici de trei ani. Femeia spune că anterior a lucrat în afara ţării, iar crearea locurilor de muncă în localitatea sa de baștină a adus-o acasă. Pur și simplu deja ne-am hotărât, am găsit deja un loc de muncă aici la noi în Moldova și ne-am hotărât să ne stabilim acasă, pe pământul nostru”, a zis angajata Mariana Jalba.
 
Fabrica de cablaj a reușit să devină un model de afacere pentru localitate. Aici activează peste 160 de angajați ce beneficiază de condiții moderne de lucru. Reprezentanții companiei afirmă că atragerea investițiilor străine ar trebui să fie o prioritate pentru guvernare.
 
“Este strict important de a atrage cât mai mulți investitori străini în toate domeniile posibile. Cu venirea acestor investitori în primul rând se deschid locuri de muncă, tehnologii avansate și totodată mai multe impozite la bugetul public național”, a spus reprezentantul fabricii de cablaje Nicolae Popa.
Total
0
Shares
Total
0
Share