(video) Pavel Filip: Sunt absolut încrezător că PDM va avea un rezultat bun în aceste alegeri

Pavel Filip, PDM, Conferinta PDM, alegeri 20 octombrie, Filip, briefing PDM

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, se declară absolut încrezător că partidul pe care-l reprezintă va avea un rezultat bun în alegerile din 20 octombrie.

Asta pentru că „toți candidații PDM sunt oameni de calitate, buni gospodari, profesioniști, ei știu problemele oamenilor și, spre deosebire de alții, știu și soluțiile la aceste probleme”. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă, transmite IPN.

Potrivit democratului, rezultatele alegerilor vor arăta clar ce-și doresc cetățenii.

„Chiar dacă PDM a trecut printr-o criză, a rămas integru datorită structurilor din teritoriu și oamenilor din echipă, respectați de locuitori”.

Pavel Filip a mai spus că PDM este „un partid al oamenilor, cu structuri teritoriale în fiecare localitate”. „Are echipe locale fortificate și oameni gospodari”.

Potrivit democratului, doar aleșii locali ai PDM au adus rezultate concrete în fiecare localitate. Au reparat drumuri, au iluminat străzi, au construit apeducte. Primarii democrați, cu suportul Guvernului pe care l-a condus, au construit grădinițe, școli, puncte medicale. Au majorat pensiile și salariile și au dat pensionarilor câte 600 de lei de Paște și Crăciun, a mai spus Pavel Filip.

„PDM este singurul partid car ea demonstrat că poate face fapte concrete. Singurul care are o echipă de profesioniști și care nu și-a trădat țara. La 20 octombrie trebuie să ieșim la vot și să nu cedăm țara celor car nu știu să muncească pentru oameni. Alegeți faptele, nu vorbele. Alegeți echipa PDM”, a îndemnat Pavel Filip.

Partidul Democrat a înaintat la alegerile din 20 octombrie 650 de candidați la funcția de primar și mii de candidați la funcția de consilier local și raional.

Total
0
Shares
Total
0
Share