Alte știri

VIDEO // Pe ce bani trăiește Gheorghe Cavcaliuc și de unde îi are

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimii ani, președintele partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, conduce departamentul de securitate al unei companii petroliere internaționale, iar salariul său este de zeci de ori mai mare decât ceea ce a primit în calitate de șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție. Liderul partidului care conduce lista în viitoarele scrutine electorale a vorbit despre sursele sale de venit într-un interviu pentru „Век асбурда” cu Innesa Dermenji.

„Lucrez pentru o companie petrolieră internațională, în calitate de șef al departamentului de securitate. Obțin un salariu foarte bun. Este de câteva zeci de ori mai mare decât cel pe care îl aveam în poliție. Mai mult, în primii ani de muncă în poliție, eu am creat o companie care produce materiale de construcție. Veniturile pe care mi le aduce acea companie mi-au permis să nu mă implic în ilegalități, ci să-mi fac treaba cu sinceritate. Acest lucru a fost demonstrat și de rezultatele carierei mele”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

În premieră, tânărul politician a vorbit și despre cum a câștigat primii bani, lucrând la un șantier de construcții în străinătate.

„Am primit primul meu salariu oficial în Federația Rusă la Sankt Petersburg. În 2000, după ce am absolvit Colegiul de Poliție, ni s-a acordat un concediu pentru câteva luni. Aveam aproximativ 20 de ani. Nu mi-am putut permite să mă odihnesc în vacanță. Tatăl meu lucra deja de mulți ani la un șantier din Rusia împreună cu frații mei. Ei efectuau lucrări de restaurare a complexului de stat „Стрельна”. M-am dus la ei. Am locuit unde am lucrat. Apoi am primit primul meu salariu – aproximativ 700 de dolari”, a recunoscut liderul APCE, menționând că știe din propria sa experiență toate greutățile prin care trec cei care muncesc  peste hotare.

Mama lui Gheorghe Cavcaliuc a lucrat, de asemenea, peste 18 ani în Italia, având grijă de o femeie în vârstă.

Încheind acest subiect, liderul PACE a subliniat că drumul său în politică vizează asigurarea unei vieți mai bune, aici, acasă, pentru ca cetățenii noștri să nu mai fie nevoiți să plece peste hotare.

Interviu complet:

 

loading...

Comments are closed.