Externe

VIDEO // Pentagonul a făcut publice trei înregistrări video ce arată întâlnirile dintre avioanele armatei americane cu ceea ce par a fi OZN-uri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentagonul a făcut publice trei înregistrări video ce arată întâlnirile dintre avioane ale Marinei americane cu ceea ce par obiecte zburătoare neidentificate, scrie Guardian.

Clipurie, despre care Pentagonul spune că prezintă ”fenomene aeriene neexplicate”, au fost anterior ”scurse” în spațiul public, unii crezând că e vorba de OZN-uri extratereste.

Pentagonul afirmă că le-a făcut publice pentru ”a clarifica orice opinii greșite ale oamenilor privind veridicitatea lor și cât de complete sunt”, potrivit unui comunicat al Departamentului Apărării.

”După o analiză temeinică, Departamentul a decis că publicarea acestor imagini video nu dezvăluie capabilități sau sisteme esențiale și nu afectează nicio anchetă ulterioară a incursiunilor făcute de fenomene aeriene neidentificate în spațiul militar aerian”.

Cele trei clipuri video arată ce au văzut piloții unor zboruri de antrenament din 2004 și 2015.

Fostul lider al senatorilor democrați din SUA, Harry Reid, a scris pe Twitter că cele trei înregistrări sunt doar o picătură din materialele și cercetările existente.

Sursa: hotnews.ro

Citește și: VIDEO // Imagini șocante dintr-o închisoare din El Salvador. Deținuții adunați și înghesuiți în celule

loading...

Comments are closed.