VIDEO // Persoane cu risc major să se infecteze cu noul coronavirus, scoase la protest de Partidul Șor

În timp ce autoritățile au interzis manifestațiile în masă, Partidul Politic Șor organizează în aceste clipe un protest în fața Curții de Apel Chișinău, unde sunt prezenți sute de persoane.

Partidul Șor și-a adus simpatizanții la Curtea de Apel Chișinău unde urmează să aibă loc ședința de judecată în care va fi examinată cererea Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind anularea înregistrării în campania electorală pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Nr. 38 Hâncești, Vitalie Balinschi.

Vitalie Balinschi a declarat, înainte de a pleca la ședința de judecată, că peste 10 mii de persoane se vor alătura protestului.

În această dimineață, autoritățile au anulat toate evenimentele, manifestațiile, inclusiv concertele în contextul controlului răspândirii coronavirusului de tip nou pe teritoriul Republicii Moldova.

Săptămâna trecută, CEC a adoptat o decizie prin care cere Curții de Apel Chișinău să-l elimine pe candidatul PPȘ, Vitalie Balinschi, din cursa parlamentară de la Hîncești.

Citește și: Andrei Năstase, despre alegerile din Hâncești: „Va câștiga candidatul PSRM”

Total
0
Shares
Total
0
Share