(Video) Peste 2 mii de tineri din Partidul Democrat au concurat pentru Trofeul Democraţiei 2018

Peste 2 mii de tineri din Partidul Democrat au concurat pentru Trofeul Democraţiei 2019,pdm, vlad plahotniuc, alexandr cauia

Au luptat pentru Trofeul Democraţiei 2018. Peste două mii de tineri, membri ai organizaţiilor de tineret a Partidului Democrat din Moldova, s-au adunat pentru a participa la competiţii sportive şi jocuri intelectuale. Participanţii spun că evenimentul este o bună ocazie să lege noi prietenii şi să îşi unească forţele pentru a creşte Moldova. La eveniment a participat și liderii PDM în frunte cu Vlad Plahotniuc, transmite publika.md.

Trofeul Democraţiei a început pe 24 august și a durat trei zile. În acest timp, tinerii au dormit în corturi şi au făcut mâncare în aer liber.“Acest weekend a fost grozav, l-am petrecut pe o notă pozitivă”, a spus un participant.

Tinerii democraţi spun că acest eveniment a devenit o tradiţie. Pe lângă faptul că se întrec la diferite competiţii sportive, ei discută şi despre problemele societăţii. “Suntem tineri democraţi, care vrem o schimbare în ţară, vrem un viitor mai bun şi ne-am reunit cu toţii, ne facem prieteni noi, vorbim, de mulţi ani suntem deja împreună”, a spus o tânără.

“În aceste trei zile noi, tinerii democraţi, ne-am întrunit pentru a învăţa valorile social-democraţiei, pentru a comunica, pentru a consolida echipa”, a spus Alexandru Cauia, preşedintele organizaţiei Tinerilor Democraţi.

La deschiderea evenimentului, tinerii au avut şi oaspeţi de onoare, care au ţinut să le spună că fiecare tânăr poate şi trebuie să se implice în proiecte de dezvoltare a ţării. “Trofeul Democraţiei” a fost organizat pentru a 6-lea an consecutiv. În acest an, evenimentul a avut loc la o bază de odihnă din raionul Orhei.

Total
0
Shares
Total
0
Share