(Video) Piese auto de contrabandă de aproape 900 mii de lei, depistate într-un autocar la vamă! Erau aduse din Portugalia

PIESE AUTO DE CONTRABANDĂ, DE APROAPE 900 DE MII DE LEI, DEPISTATE ÎNTR-UN AUTOCAR DE PASAGERI ȘI COLETE, vama moldova, vitalie vrabie, anticoruptie, trafic ilicit, politia moldova, vama leuseni

Au încercat să introducă ilegal în țară piese auto în valoare de 895 000 de lei, camuflându-le printre bagajele neînsoțite. Este vorba despre administratorul unei companii de transport de pasageri de pe ruta Portugalia – Republica Moldova și unul dintre șoferii acestuia.

Bărbații au ascuns bunurile în cutii și genți, pe care le-au sigilat și disimulat printre alte bagaje cu bunuri de uz personal, însă, au fost descoperiți de către vameșii de la Leușeni. Astfel, în cadrul controlului, dispus în baza analizei de risc, ofițerii vamali au depistat 160 de piese auto (volane, sisteme de navigație GPS, panouri de control, display-uri auto, faruri etc.), toate cu însemnele unei renumite mărci de automobile.
 
Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii arii infracționale și tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate. Vinovații riscă până la 10 ani de închisoare.
Total
0
Shares
Total
0
Share