Politic

(Video) Plahotniuc: Am discutat un plan de acțiuni prin care PDM să se definească ca un partid Pro Moldova! Ce are în vedere

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cei 27 de ani de la Independență, majoritatea partidelor au divizat societatea pe criterii geopolitice și au creat falsa senzație că de viitorul Moldovei are grijă cineva din exteriorul țării. S-au ascuns după tema geopolitică, din cauza incapacității de a face eforturi consecvente și de a înregistra rezultate pe intern. Declarația a fost făcută astăzi de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința Consiliului Politic Național al partidului.

„Am discutat în ședința Consiliului Politic Național un plan de acțiuni prin care PDM să se definească, mai categoric, ca un partid Pro Moldova. Un partid, care acționează pentru toți moldovenii, cu o agendă, care are ca principale puncte problemele lor. De aceea, cei care vor decide prioritățile viitorului nostru program de guvernare vor fi oamenii, cetățenii țării noastre. Propunerile și sugestiile lor vor fi prezente și în activitatea noastră imediat următoare, pentru că vrem să ne asigurăm că Partidul Democrat îndeplinește cât mai deplin voința poporului”, a spus liderul PDM.

Vedeți video mai jos:

loading...

Comments are closed.