Politic

(Video) Plahotniuc, Filip și Candu vin cu un mesaj final către cetățenii Republicii Moldova!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM Vlad Plahotniuc, premierul Pavel Filip și președintele Parlamentului Andrian Candu, au adresat un mesaj comun către alegătorii din Moldova. Cei trei îndeamnă oamenii să participe masiv la alegerile din această duminică și să voteze pentru continuarea stabilității politice și economice în țară, nu pentru revenirea la criză și haos în societate.

„Dragi moldoveni, duminică pe 24 februarie, veți decide soarta țării și veți alege, ori continuăm faptele bune realizate de Partidul Democrat, ori permitem opoziției să arunce din nou țara în haos și sărăcie.

Să ne amintim că în anul 2016 am preluat o țară aflată în criză gravă, cu salarii și pensii restante, cu bugetul și băncile furate și cu grădinițe și școli închise. Imediat am început să facem ordine în țară, i-am pedepsit pe cei care furau din buget și am repornit economia. Ca rezultat am majorat salariile și pensiile, am construit drumuri bune, am lansat programul Prima Casă pentru tineri și am oferit 600 de lei de Crăciun bătrânilor și vom repeta și de Paști. Iar toți copii vor primi câte 200 de lei lunar până la 18 ani.

Oamenii vor ca toate aceste realizări și fapte bune să le continuăm și după alegeri. De aceea avem încredere că duminică veți lua o decizie înțeleaptă și veți vota faptele concrete ale Partidului Democrat, nu promisiunile pustii ale altor partide”, este mesajul lui Plahotniuc, Filip și Candu – vedeți video mai jos.

loading...

Comments are closed.