(Video) Plahotniuc: Îndemnizația unică la naștere va crește de la 6 mii la 10 mii de lei!

Plahotniuc, Îndemnizația unică la naștere va crește de la 6 mii la 10 mii de lei, pdm, partidul democrat, famiili moldova, guvernul filip, candu parlament 

Veste bună pentru tinerele familii de la liderul PDM, Vlad Plahotniuc, îndemnizația unică la naștere copiilor în Republica Moldova va crește de la 6 mii la 10 mii de lei.

“Un subiect discutat astăzi în ședință, s-a referit la susținerea de către guvernarea democrată a copiilor și a familiilor și în mod special, am discutat despre indemnizația unică, pe care statul o dă la nașterea fiecărui copil. Această indemnizație unică este astăzi de 6.303 lei, dar am și aici o veste bună: că situația economică ne permite să venim cu o propunere de majorare substanțială a acesteia, de la 6.303 lei – la 10 mii de lei pentru fiecare copil născut. Pe lângă această indemnizație unică pentru fiecare copil născut, statul acordă, deja de câteva luni, și produse de primă necesitate, în valoare de 1.500 de lei, în cadrul programului guvernamental “O nouă viață”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Tot pentru familii, Guvernul Filip a decis o alocație pentru fiecare copil de 200 de lei pe lună. Aceasta va fi acordată până la vârsta de 18 ani.

În video de mai jos urmăriți declarațiile liderului PDM după ședința săptămânală a partidului.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share