Politică

(Video) Plahotniuc: Partidul Democrat va ramâne la guvernare! Lansarea PDM în campania electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile din 24 februarie. Evenimentul a fost organizat în fața sediului central PDM din Chișinău, unde s-au adunat reprezentații partidului din toate raioanele țării.

În discursul său, liderul PDM Vlad Plahotniuc a declarat cu fermitate că „Partidul Democrat va ramâne la guvernare” și după ce poporul va alege deputații din viitorul Parlament.

Democratul este convins de acest lucru datorită rezultatelor pe care le-a obținut majoritatea parlamentară în frunte cu Andrian Candu și echipa Guvernului condusă de Pavel Filip în ultimii 3 ani. Repararea celor 1600 km de drumuri în statele din Republica Moldova, majorarea salariilor a sute de mii de bugetari, creșterea pensiilor și ajutoarelor sociale acordate cetățenilor, crearea noilor locuri de muncă datorită investițiilor străine, procurarea noilor ambulanțe pentru spitale, programul Prima Casă, redeschidrea școlilor și renovarea grădinițelor – toate acestea sunt fapte, nu vorbe.

„Programul nostru de guvernare este scris de alegători și este pentru ei, pentru cetățenii Republicii Moldova. PDM are o echipă puternică care a demonstrat că este capabila de lucruri mari. Nu cu bocete se guvernează, ci cu disciplină! Țara trebuie să-și continuie stabil dezvoltarea. Anii mai grei au trecut, anii mai buni deja vin”, a punctat Vlad Plahotniuc. Urmăriți în video de mai jos discursul integral al liderului PDM:

loading...

Comments are closed.