Social

(video) Ploaia torențială a făcut ravagii în Chișinău. Mai multe străzi s-au transformat în adevărate râuri

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ploaia de astăzi, însoțită de vânt puternic și descărcări electrice, străzile capitalei s-au transformat în adevărate râuri. Zeci de drumuri din Chişinău au fost acoperite de puhoaie, iar pe unele apa a depăşit jumătate de metru.

Internauții au postat pe facebook imagini foto și video cu diferite străzi indundate. Cel mai mult au fost afectați șoferii prinși în traficul rutier.

sursa video: Daniela Dermengi

Mai jos vedeți o poză de pe str. Ștefan cel Mare. Șoferii acuză că sistemul de canalizare nu funcționează normal, asta în contextul când drumul a fost renovat capital în anii precendeți de către ex-primarul orașului, Dorin Chirtoacă. Reparația a costat peste 20 de milioane de euro.

Șoseaua Hâncești care leagă sectorul Centru de Telecentru la fel s-a transformat în câteva minute într-un adevărat râu. Mașinile se deplasează cu greu la deal împotriva curentului de apă.

Pe alocuri a plouat cu grindină – video de mai jos a fost filmat de un șofer în regiunea Aeroportului. Timpul instabil se menține și în continuare.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță cod galben de ploi, vijelie și grindină și pentru următoarele zile.

loading...

Comments are closed.