Alte știri

(Video) Poliția a publicat FILMAREA INTEGRALĂ despre refuzul polițistului de a vorbi în limba rusă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția Republici Moldova a publicat video-ul integral al polițistului care ar fi refuzat să vorbească cu șoferul din Găgăuzia. Aceștia susține că omul legii a acționat corect în corespundere cu prevederile legii și nu ar fi refuzat să vorbească în limba rusă.

„Având în vedere informațiile incomplete și denaturate apărute în unele mijloace mass-media, referitor la cazul în care un polițist a refuzat să vorbească în limba rusă unui șofer oprit în trafic la Cimișlia. Astfel, polițistul l-a abordat inclusiv și în limba rusă pentru ai explica încălcarea. De asemenea, agentul de patrulare a încercat să găsească o cale de comunicare cu șoferul, însă, acesta a manifestat un comportament provocator și agresiv. În acest context, reiterăm, polițistul a acționat și a avut un comportament corect, în corespundere cu prevederile legii”, se menționează în comunicatul poliției.
 
Amintim că la data 14 ianuarie, a apărut un video pe Facebook în care o mașină a fost oprită de poliția de patrulare. Ulterior, inspectorul a solicitat șoferului să prezinte actele. În cele din urmă, șoferul i-a cerut polițistului să vorbească în limba rusă, însă omul legii a refuzat să vorbească în limba rusă precizând dacă șoferul este cetățean al R. Moldovei și trebuie să cunoască limba de stat.
loading...

Comments are closed.