Social

(video) Poliția a reținut un șofer din Ialoveni mort de beat fără permis de conducere și cu amenzi neachitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șofer în stare de ebrietate la volan, cu amenzi neachitate și lipsit de dreptul de a conduce reținut în trafic de angajații Inspectoratului Național de Patrulare.

La data de 11 decembrie curent, inspectorii de patrulare fiind implicați la siguranța și fluidizarea traficului rutier pe strada Calea Basarabiei din capitală, au observat un automobil de model „Mazda” care se deplasa haotic. Pentru verificare inspectorii au stopat automobilul, iar din discuția cu șoferul au simțit un miros puternic de alcool. La solicitarea actelor necesare conducătorul nu le-a putut prezenta deoarece nu avea careva documente asupra sa.

Ulterior, șoferul a fost condus la Brigada de Patrulare a INP unde a fost identificat și supus testului alcoolscopic. În urma verificărilor, acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 47 de ani, originar din orașul Ialoveni, iar rezultatul testului alcoolscopic a arătat că șoferul avea o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constat că la moment conducătorul este privat de dreptul de a conduce mijloace de transport.

De asemenea, ofițerii de patrulare au stabilit că mașina era dată în căutare de către executorii judecătorești, pentru neachitarea a mai multor amenzi din domeniul RCR. Astfel, mașina a fost transportată la parcarea cu plată.

La moment conducătorul auto pentru acțiunile este cercetat penal.

loading...

Comments are closed.