(video) Poliția Capitalei: O femeie a fost găsită fără suflare într-o pădure din Colonița

Poliția Capitalei, O femeie a fost găsită fără suflare într-o pădure din Colonița, omor, condul penal 
 

Poliția Capitalei a fost alertată, pe data de 26 mai, despre dispariţia unei femei în vârstă de 29 de ani de la domiciliu. În acest sens, grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ciocana a inițiat căutările, ca într-un final să descopere săvârșirea unui omor.

În concret, forţele de ordine au depistat cadavrul femeii, cu urme de moarte violentă pe suprafaţa acestuia, în fâșia forestieră din localitatea Colonița.

Astfe, s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componenţa procurorilor, ofiţerilor de investigaţii şi de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi IP Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi descoperire a crimei.

Graţie volumului de lucru efectuat, a fost identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din comuna Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz.

Sub conducerea procurorilor, au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

Învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile, fiind cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

Total
0
Shares
Total
0
Share