Alte știri

VIDEO // Poliția de Frontieră sare în ajutor cetățenilor blocați în nămeți

Pinterest LinkedIn Tumblr

În condițiile metereologice nefavorabile actuale, polițiștii de frontieră,  participă activ la deblocarea mijloacelor de transport și acordă suport conaționalilor prinși în troienile de zăpadă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Echipe de polițiști de frontieră din Vulcănești au acționat în această dimineață pe direcția Burlăceni – Ciumai, unde din cauza rafalelor puternice de vânt și sulurilor de zăpadă, formate pe traseu, au fost blocate mai multe autovehicule. În acest sens s-a intervenit prompt pentru a dezepezi mijloacele de transport și oferirea o primă asistență persoanelor.

Conform datelor autorităților, la ora actuală nu activează punctele de trecere: PTF Giurgiulești-Reni, PTF Cișmichioi, PTF Etulia, PTF Mirnoe, PTF Ceadîr-Lunga 1, PTF Vulcănești.

Situația la frontieră, urmare a instabilității climaterice

Polițiștii de frontieră, participă activ la deblocarea mijloacelor de transport și acordă suport conaționalilor prinși în sulurile de zăpadăEchipe de polițiști de frontieră din Vulcănești au acționat în această dimineață pe direcția Burlăceni – Ciumai, unde din cauza rafalelor puternice de vânt și sulurilor de zăpadă, formate pe traseu, au fost blocate mai multe autovehicule. În acest sens s-a intervenit prompt pentru a dezepezi mijloacele de transport și oferirea o primă asistență persoanelor.Reiterăm că la ora actuală nu activează punctele de trecere: PTF Giurgiulești-Reni, PTF Cișmichioi, PTF Etulia, PTF Mirnoe, PTF Ceadîr-Lunga 1, PTF Vulcănești.Rugăm călătorii să manifeste înțelegere și răbdare la situația creată, optând pentru punctele de trecere din proxima celor nefuncționale, iar dacă nu este o urgență să amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor climaterice.#PolițiadeFrontieră #MAI_aproape_de_oameni

Опубликовано Poliţia de Frontieră Среда, 5 февраля 2020 г.

Citește și: FOTO // DEZASTRUL din capitală lăsat de furtuna din noaptea trecută: Zeci de copaci căzuți peste mașini și firele electrice

loading...

Comments are closed.