Social

(Video) Poliția: Un bărbat de 54 ani a fost atacat la Vadul lui Vodă, fiind deposedat de acte şi de 1300 lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 25 ianuarie, un bărbat de 54 ani, a fost atacat de doi indivizi, fiind deposedat de acte şi bani în sumă de 1300 lei. Incidentul a avut în orășelul Vadul lui Vodă, iar la faţa locului au intervenit polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiști, au fost identificaţi suspecţii în acest caz, care s-au dovedit a fi cu vârstele de 27 și 28 de ani originari din or. Vadul lui Vodă. Indivizii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Este de menționat că tinerii nu sunt la prima abatere anterior fiind atrași la răspundere pentru infracțiuni similare.
 
Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate. Acualmente indivizii sunt cercetaţi penal pentru jaf, fiind reșinuți pentru 30 de zile în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişină. Conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.