Alte știri

VIDEO // Pompierii au intervenit pentru a pompa apa din mai multe gospodării afectate de precipitațiile abundente din sudul țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea zilei de 23 spre 24 iunie angajații IGSU din cadrul subdiviziunii din Giurgiulești au fost alertați pentru a pompa apa din mai multe gospodării afectate de precipitațiile abundente din sudul țării. Două echipe de pompieri au intervenit în localitatea Văleni pentru a elibera gospodăriile oamenilor de nămol și apă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit datelor preliminare 8 gospodării au avut nevoie de ajutorul salvatorilor. Aici pompierii au evacuat apa din subsoluri, beciuri și grădini. La efectuarea lucrărilor au fost utilizate mai multe motopompe, dar și tehnică de intervenție.

Angajații IGSU urmează să întreprindă acțiuni de pompare în subsolul Grădiniței nr.1 din localitate, unde apa a pătruns creând prejudicii. În urma precipitațiilor abundente, în mai multe localități au fost raportate pagube. La fața locului în continuare lucrează Comisiile pentru situații excepționale pentru evaluarea daunelor.

loading...

Comments are closed.