Alte știri

VIDEO // Președintele de onoare al PDM anunță când pleacă din politică

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov a anunțat când se va retrage din politică.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Dumitru Diacov, unul din fondatorii Partidului Democrat din Moldova, actualul Președinte de Onoare al formațiunii politice, a declarat că PD-ul este unicul partid politic din Moldova care are deja al patrulea președinte. Democratul susține că va rămâne în PD până vine și următorul după Pavel Filip, actualul președinte al PD-ului.

„Partidul Democrat este unicul partid care este astăzi la al patrulea Președinte de partid. Asta este una din paginile noastre. A fost Diacov, a fost Lupu, a fost Plahotniuc, acum e Filip și eu așa, mai în glumă mai în serios, am spus că eu am să rămân în Partidul Democrat până vine următorul după Filip. Să fiu absolut sigur că uite este un partid care a învățat toate lecțiile, care știe cum se poate și care știe cum nu se poate și așa mai departe.” a declarat Diacov Dumitru.

Diacov mai susține că Partidul Democrat trebuie să rămână în centrul spectrului politic. Dispariția acestuia de pe scena politică ar fi un pericol pentru situația politică din țară.

 

loading...

Comments are closed.