Politic

VIDEO // Președintele Dodon atenționează: „Ion Ceban le va rupe capul”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, atenționează anumiți agenți economici din Chișinău că Primarul Ion Ceban le va rupe capul.

Într-un video postat pe canalul de YouTube a Președintelui Republicii Moldova, Dodon a dezvăluit că în adresa Primarului au intervenit câteva solicitări de a emite autorizații de construcții, iar Ceban le-a răspuns dur acestora.

„Pe parcursul ultimilor ani, când eram deputați în opoziția din Parlament, noi am stopat mai multe construcții neautorizate din mun. Chișinău. Cu regret, se mergea la haos total. Blocuri în parc, pe terenuri de joacă. O autorizație costa de la 50 până la 100 de mii de euro. Deja s-au apropiat de Primărie și domnul primar a spus că o să le rupă capul”, a declarat Dodon.

Primarul Capitalei, Ion Ceban a mai adăugat pe lângă ceea ce a spus Președintele Dodon că le-a spus agenților economici să nu umble cu mâța în sac, pentru că vor fi declarați organelor de drept.

„Le-am spus că dacă îi prindem cu mâța în sac, deoarece știm că există tentative, noi o să fim cei care o să îi declarăm la organele de drept. Să nu se supere, l-am spus asta discret și direct”, a declarat Primarul Capitalei.

Începând cu minutul 11:30 poate fi văzută faza cu ruptul capului.

loading...

Comments are closed.