Politic

(video) Președintele umilit de un prezentator rus: „Dodon se uita pe pereți și la pod încercând să găsească ceva pentru reparație”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înâlnirea lui Igor Dodon cu Vladimir Putin a fost luată în derâdere într-o emisiune de divertisment a cărei prezentator este Tigran Keosayan de la postul de televiziune rus, NTV.

În emisiune se vorbea despre că liderii o colaborare dintre Moldova și Rusia înseamnă că Republica Moldova nu este contra, iar pentru ceea ce rămâne, există Vladimir Putin.

„În aşteptarea preşedinţilor, în sală adia o aromă uşoară a prieteniei dintre Republica Moldova şi Rusia, cu note de tencuială proaspătă şi pe gustul tuturor – Aligote” spune autorul emisiunii adăugând că pentru delegația rusească este o problemă mare să își amintească numele capitalei moldovenești.

„Reportera specială” de la fața locului spune că Dodon a intrat în sală cu mersul unui bărbat al cărui nume de Dodon, iar Putin este gata să se întâlnească cu orice Dodon.

Autorii emisiunii au remarcat că Dodon l-a ascultat pe Putin cu atenţie şi, de asemenea, se uita atent la pereţi şi pod, încercând să găsească ceva care ar putea să fie reparat. Totodată, Keosayan a menționat că ar trebui de încetat să mai numim vinul moldovenesc drept marfă și e o prostie să îl transportezi prin Ucraina pentru că e mare probabilitatea ca Poroșenco să îl bea tot.

Igor Dodon a efectuat o vizită în data de 30 ianuarie la Moscova. În cadrul acesteia, s-a întâlnit și cu Vladimir Putin.

loading...

Comments are closed.