Politică

(video) Președintele unui partid unionist dă de pământ cu Natalia Morari: Pupați-l în fund pe Năstase atâta cât puteți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc a împărtășit prietenilor săi de pe Facebook, impresiile despre emisiunea „Politica” cu Natalia Morari la care a participat. Acesta a spus că este foarte indignat de rezultatul acesteia, el spune că Morari și-a bătut joc de invitații din platou, adăugând că un astfel de stil jurnalistic este înafara oricărei reguli deontologice.

Liderul PDA spune că a mers astăzi la sediul PAS să își expună părerea, să arate că este contra deciziei de susținere a Zinaidei Greceanîi pentru funcția de președinte al Parlamentului și a protestat civilizat. Costiuc s-a arătat indignat de faptul că pe Natalia Morari o deranjează foarte mult faptul că unioniștii au ieșit la protest mai că nu aceștia ar fi principalii vinovați în același timp, trece cu vederea vizita lui Kozak și încercarea Rusiei de a se impune ca hegemon în Moldova.

Activistul unionist spune că Maia Sandu și ceilalți deputați ai săi au semnat un angajament în fața poporului, prin care au jurat că nu vor purta negocieri și nu vor face alianțe cu PSRM, iar acum, a dat cu piciorul în propriile promisiuni. Acesta spune că a dorit să explice deputaților blocului ACUM faptul că nu este cazul de a face alianță cu PSRM și de a vota pe Zinaida Greceanîi, care a amenințat tinerii la 7 aprilie că armata va aplica armele pentru a-i liniști. Dar cu toate acestea, a fost umilit de Natalia Morari.

Costiuc mărturisește că de fiecare dată când mergea la Jurnal TV sau TV8, simțea o umilință totală, „fiind pus ca oaia la strungă” iar prezentatorii îi cereau mulțumiri pentru „timpul gratuit oferit pentru promovare”. Acesta constată că nu există în Republica Moldova televiziuni libere, fiindcă toate fac politică în interesul unor oligarhi, în particular a spus de Natalia Morari că îl pupă în fund pe Năstase, ori de câte ori are posibilitatea.

Replică pentru Natalia Morari.Umilirea sistematică a românilor unioniști din Republica Moldova a devenit obsesie, profesie a jurnalistei pomenite.Nu ratează nici o șansă să ofenseze unioniștii, ei sunt vinovați de toate relele de la Chișinău, bine că pe Morari nu o deranjeză Cozac și rușii.Am acceptat invitația de azi la emisiunea de la TV 8 că să vorbim despre protestul de azi de la PAS și am trecut printr-o umilință special organizată de prezentatoare emisiunii. Eu am avut răbdare să nu explodez în direct și să spun tot ce gândesc despre ea și presa pe care o reprezintă. De asta am spus tot ce gândesc în videoul de mai jos.

Опубликовано Василе Костиуком Четверг, 6 июня 2019 г.

loading...

Comments are closed.